SOITA JA TILAA KYYTI

TaxiRovio     050 4113100

Tilausliikenne Rovio     050 4663123

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

TaxiRovion tilausajo pienille ryhmille

TaxiRovion Oy:n palveluihin kuuluu tilausajo Jyväskylän alueella ja tarvittaessa pidemmällekin. Tarjoamme turvallisia ja täsmällisiä tilausajopalveluita hyvin varustetulla kalustolla. Käytössämme on tilataksi ja pikkubussi  johon mahtuu parhaimmillaan 20 matkustajaa samaan aikaan. Tilataksilla onnistuu myös pyörätuolikuljetukset. Teemme tilausajoa niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

Pienet ryhmämatkat

Tarvitsetko kyyditystä ryhmällesi Jyväskylän alueella tai ehkä kauemmaksikin? TaxiRovio kuljettaa perille ryhmämatkat turvallisesti ja luotettavasti. Tilatessasi kuljetukset ryhmämatkallesi TaxiRoviolta, sinun ei tarvitse enää murehtia mitään kuljetuksiin liittyvistä asioista, vaan voit keskittyä täysin matkan ohjelman suunnitteluun!

Joustava taksipalvelu

Olemme joustava taksipalvelu, joka mukautuu asiakkaan kuljetustarpeisiin niin ajettavan reitin kuin kuljetusajankohtien suhteen. Otamme vastaan kuljetuskeikkoja myös lyhyelläkin varoitusajalla. Soita vain meille, niin sovitaan aika ja paikka!

Kysy lisää tilausajoista

Tilausajo lähelle tai kauas - kysy tarjous TaxiRoviolta. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin tilausajoihin liittyen. Voit joko soittaa meille tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TaxiRovio Oy
Lepäsranta 4
41450 LEPPÄLAHTI

Y-tunnus: 2303686-6
Puh: 050 411 3100

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TaxiRovio Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa