SOITA JA TILAA KYYTI

TaxiRovio     050 4113100

Tilausliikenne Rovio     050 4663123

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Luotettava ja täsmällinen taksipalvelu

Turvallinen koulukuljetus Jyväskylän alueella - TaxiRovio

TaxiRovio Oy tarjoaa koulukuljetusta Jyväskylän alueella. Tarjoamme palvelujamme kunnille, joilla on lakisääteinen velvollisuus järjestää koulukuljetus säädettyjen välimatkojen päässä asuville oppivelvollisille. Voimme järjestää koulukuljetusta myös yksityisille perheille tai useammalle perheelle, jos esimerkiksi koulumatka on lapselle liian pitkä tai riskialtis, mutta kunnan järjestämisvelvoite ei kata matkaa.

Tuttu ja turvallinen koulukyyti

Lapsille on tärkeää saada aina tuttu ja turvallinen koulukyyti, joka hakee heidät kouluun ja vie koulupäivän päätteeksi kotiin. Kuljettajamme pitää siitä huolen, että lapset kulkevat turvallisesti määränpäihin sekä opastavat tarvittaessa esimerkiksi turvallisesta kadunylityksestä ja autosta poistumisesta. Kuljettajamme myös valvoo, että autossa pidetään turvavöitä, käyttäydytään siivosti eikä sotketa paikkoja. Kuljettaja itse näyttää hyvää esimerkkiä liikennekäyttäytymisestä käyttämällä turvavöitä, noudattamalla nopeutusrajoituksia sekä viestimällä lapsille rauhallisesti ja asiallisesti. Tupakointia ei sallita minkään kuljetuksien yhteydessä.

Kysy lisää koulukuljetuksista

Palveluihimme kuuluu koulukuljetus kunnan järjestämänä tai yksityisen tilaamana. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin koulukuljetuksiin liittyen. Voit joko soittaa meille tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TaxiRovio Oy
Lepäsranta 4
41450 LEPPÄLAHTI

Y-tunnus: 2303686-6
Puh: 050 411 3100

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TaxiRovio Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa