TaxiRovion tilausajo pienille ryhmille

TaxiRovion Oy:n palveluihin kuuluu tilausajo Jyväskylän alueella ja tarvittaessa pidemmällekin. Tarjoamme turvallisia ja täsmällisiä tilausajopalveluita hyvin varustetulla kalustolla. Käytössämme on tilataksi ja pikkubussi  johon mahtuu parhaimmillaan 20 matkustajaa samaan aikaan. Tilataksilla onnistuu myös pyörätuolikuljetukset. Teemme tilausajoa niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

Pienet ryhmämatkat

Tarvitsetko kyyditystä ryhmällesi Jyväskylän alueella tai ehkä kauemmaksikin? TaxiRovio kuljettaa perille ryhmämatkat turvallisesti ja luotettavasti. Tilatessasi kuljetukset ryhmämatkallesi TaxiRoviolta, sinun ei tarvitse enää murehtia mitään kuljetuksiin liittyvistä asioista, vaan voit keskittyä täysin matkan ohjelman suunnitteluun!

Joustava taksipalvelu

Olemme joustava taksipalvelu, joka mukautuu asiakkaan kuljetustarpeisiin niin ajettavan reitin kuin kuljetusajankohtien suhteen. Otamme vastaan kuljetuskeikkoja myös lyhyelläkin varoitusajalla. Soita vain meille, niin sovitaan aika ja paikka!

         

Kysy lisää tilausajoista

Tilausajo lähelle tai kauas - kysy tarjous TaxiRoviolta. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin tilausajoihin liittyen. Voit joko soittaa meille tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Suosittele meitä