Turvallinen koulukuljetus Jyväskylän alueella - TaxiRovio

TaxiRovio Oy tarjoaa koulukuljetusta Jyväskylän alueella. Tarjoamme palvelujamme kunnille, joilla on lakisääteinen velvollisuus järjestää koulukuljetus säädettyjen välimatkojen päässä asuville oppivelvollisille. Voimme järjestää koulukuljetusta myös yksityisille perheille tai useammalle perheelle, jos esimerkiksi koulumatka on lapselle liian pitkä tai riskialtis, mutta kunnan järjestämisvelvoite ei kata matkaa.

Tuttu ja turvallinen koulukyyti

Lapsille on tärkeää saada aina tuttu ja turvallinen koulukyyti, joka hakee heidät kouluun ja vie koulupäivän päätteeksi kotiin. Kuljettajamme pitää siitä huolen, että lapset kulkevat turvallisesti määränpäihin sekä opastavat tarvittaessa esimerkiksi turvallisesta kadunylityksestä ja autosta poistumisesta. Kuljettajamme myös valvoo, että autossa pidetään turvavöitä, käyttäydytään siivosti eikä sotketa paikkoja. Kuljettaja itse näyttää hyvää esimerkkiä liikennekäyttäytymisestä käyttämällä turvavöitä, noudattamalla nopeutusrajoituksia sekä viestimällä lapsille rauhallisesti ja asiallisesti. Tupakointia ei sallita minkään kuljetuksien yhteydessä.

Kysy lisää koulukuljetuksista

Palveluihimme kuuluu koulukuljetus kunnan järjestämänä tai yksityisen tilaamana. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin koulukuljetuksiin liittyen. Voit joko soittaa meille tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Suosittele meitä